top of page

Print Digital pentru Pungi Stand Up cu Fermoar Ziplock

Putem produce cantitati mici si medii de pungi personalizate. Comanda doar cat ai nevoie, cand ai nevoie. In felul acesta, poti elimina acumularea de ambalaj de care nu ai nevoie. Economiseste pentru afacerea ta eliminand costuri de depozitare sau de logistica.


Print Matters Ambalaj Flexibil digital

Printul Digital produce oportunitati pentru branduri sa creasca si sa testeze piata, sa produca ambalaje care atrag atentia, asadar sa iasa in evidenta cand produsele sunt pe raft, sa creasca interesul consumatorlui si sa creeze un avantaj competitv fata de alte branduri.


Consideratii si Avantaje

Folosind un proces simplu de verificare a graficii care trebuie printata, neavand nevoie de matrite pentru set-up, nevand nevoie de cantitati foarte mari pentru a plasa o comanda, metoda de print Digital poate fi folosita avantajos, in scenariile de mai jos:

  • Pentru productia de Ambalaje Personalizate cu cantitati minime pentru testarea unui produs nou pe piata

  • Pentru productia de ambalaje cu grafica sau informatii diferita in functie de sezon, regiune (piata) pe care produsul este vandut, sau pentru evenimente restranse

  • Pentru promotii sau advertising

  • Pentru prezentari de prdus sau pentru exhibitii si trade show-uri

Cum procedam?

Oferim pungi imprimate digital cu un design de ambalaj axat pe client, care atrage atentia, pastrand in acelasi timp integritatea produselor dumneavoastra. Avem ani de experienta in lucrul cu companii dintr-o gama larga de industrii pentru a crea solutii de ambalare in punga care sa indeplineasca cerintele lor personalizate, atat in ​​ceea ce priveste prezentarea, cat si intervalele scurte de timp de imprimare.


Daca doresti sa aflii mai multe despre acest serviciu, intra in legatura cu unul dintre consultatntii nostrii, cerand detalli despre Productie Personalizata

bottom of page